Bijna alle respondenten gaven toe dat ze het meest genieten van seks met het licht aan, sexy lingerie en vrijen op verschillende plaatsen in huis. De helft van hen kijkt zelfs regelmatig naar een pornofilm. Opmerkelijk is wel dat veel meer vrouwen dan mannen verder willen gaan in de slaapkamer.

Zo hebben dames er doorgaans geen problemen mee om hun wildste fantasieën te onthullen of vieze woordjes in het oor van hun partner te fluisteren. Volgens Kristen Mark zijn veel mensen verrast door deze resultaten. ‘Vandaag worden vrouwen nog steeds – onterecht – als preuts beschouwd. Maar dit onderzoek toont aan dat dat zeker niet het geval is', klinkt het.

Een avontuurlijk seksleven is nochtans van groot belang voor beide partners. Hoe meer koppels experimenteren binnen hun relatie, hoe groter de seksuele bevrediging kan worden. Dat zorgt er dan weer voor dat een stel langer samenblijft.

Uit een eerdere studie van de site bleek dat vrouwen zich vaker vervelen in een relatie. Een kwart van de dames gaf toen toe dat die verveling al tot een slippertje had geleid. Ongeveer zestig procent sloofde zich uit om hun seksleven pittiger te maken.

Bron: nieuwsblad zaterdag 8 oktober 2011